Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

díszdoboz ügyek

2008.12.05. 19:10 | dVdBalázs | Szólj hozzá!

Kedves Mindenki, de főleg díszdobozra Várók!

Tájékoztatunk mindenkit a díszdobozaink megjelenési időpontjairól.

A korábban részletezett okok (gyenge minőségű leszállított dobozok, HR-problémák, szinkronok beszerzésének nehézségei, stb.) miatt sajnos a díszdobozok nem a karácsonyi szezonra fognak megjelenni, hanem jövő év februárjától folyamatosan. A döntésben az is szerepet játszott, hogy a különleges kiadású dobozok iránt most, így a karácsonyi forgatagban az általunk vártnál jóval kisebb érdeklődés mutatkozott az internetes partnereinknél. (Amennyiben csak ez az egy, számunkra negatív tényező lett volna, attól függetlenül még kihoztuk volna most a dobozokat.) Ezen különleges kiadású dobozok február közepétől kezdődően folyamatosan jelennek majd meg. Az 1000%-os időpontokat január első napjaiban fogjuk jelezni.

Mea culpa, mea maxima culpa.

Vevőinket szeretnénk kárpótolni. Aki már előrendelte ezen dobozok bármelyikét az xpress-en, vagy más netes partnernél, és erre a bejegyzésre hivatkozva jelzi az igényének fenntartását az xpress-nél, az választhat a díszdoboza mellé egy bármelyik egylemezes DVD-kiadványunkat a kínálatunkból, melyet 1 Ft-ért bocsátunk a rendelkezésére. Ezen DVD-lemezhez többféle módon is hozzájuthat az illető. Vagy az
az xpress felé jelzi az igényt, vagy a megrendelését fenntartva jelzi ezt felénk mailben. Az 1 Ft-os filmet mindenki automatikusan megkapja, aki fenntartja megrendelését (a december 8-án éjfélig leadott díszdoboz-megrendelésekre vonatkozik ezen ajánlatunk).

Itt szeretnénk megjegyezni, hogy a napokban a Media Markt, Auchan és a Saturn áruházakban megjelent a (normál műanyag tokos) két Bridget Jones -film és az Igazából szerelem egy papírgyűjtőben. (A filmek szinkronos változatairól van természetesen szó. Egyébként ezt az összecsomagolt akciót az xpress-nek is felajánlottuk, eddig még nem szerettek volna vele élni.)

Érdekesség-képpen bemásolom ide a dobozaink előrendelési számai alapján összeállított toplistát:
Love pack
Battle Royale - Bloodpack
Belmondo
Hitchcock: A korai évek
Funés
Delon - A krimi királya

Még egyszer: köszönjük a türelmet.

Címkék: díszdoboz

A bejegyzés trackback címe:

https://dvdfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr58806378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása